DE PEUGEOT 508, ONZE TOPKLASSE

Met zijn nieuwe vormgeving en nog dynamischer silhouet luidt de PEUGEOT 508 een nieuw tijdperk van sportiviteit en elegantie in. Leverbaar met een zuinige benzine motor met 130 pk, maar ook met een drietal plug-in-hybridemotor. Met 180, 225 en zelfs 360 pk!

Proefrit aanvragen

DE PEUGEOT 508: DE SPORTIEVE BERLINE OF TOCH DE RUIME SW

Gaat u voor de fraaigevormde Peugeot 508 berline? Deze 4 deurs coupé is een streling voor het oog. Liever meer bagageruimte? Ook de 508 SW heeft een geslaagde vormgeving die dat combineert met verrassend veel ruimte.

STEL ZELF UW AUTO SAMEN

Via de site van onze importeur kunt uw zelf uw configuratie maken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de laatste prijzen en de juiste specificaties. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u middels onderstaande contactformulier altijd uw vraag bij ons stellen. Aan de hand van de digitale prijslijst kunt u zelf vast de belangrijkste gegevens en specificaties opzoeken.

Stel samen Digitale prijslijst

Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom en voor het maken van een passende offerte bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het maken van een proefrit is ons verkoopteam u van dienst!

De Peugeot 508

V.a. € 45.230,= excl. bijkomende kosten

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden