Zorgeloos rijden met Peugeot Private Lease

U kunt natuurlijk via Peugeot Lease een hele nieuwe Peugeot bestellen. Op zoek naar een iets voordeliger oplossing? Zelf hebben wij een mooi aanbod jong gebruikte auto's die net even leuker zijn voor uw portemonnee. Nieuwsgierig hiernaar? Klik onderstaand op de knop "Onze Occasions" en selecteer daar "Aanbieding Private Lease"

Private lease occasions

Voordeliger een private leaseauto rijden?

Dat kan met onze selectie jong gebruikte en soms bijna nieuwe Peugeot 108, 208 en 2008. Let op dat de tarieven exclusief verzekering zijn. Maar ook hierbij kunnen wij u helpen om een interessant verzekeringsaanbod te laten doen waardoor u onder aan de streep voordeliger uit bent. Er zijn nog veel meer voordelen, want wat dacht u van een extreem korte levertijd en doorvoertijd waar het gaat om administratieve afhandeling. Het aanbod varieert snel en zal op korte termijn nog worden aangevuld. Staat uw auto er niet tussen? Aarzel niet om te informeren of er mogelijheden zijn die op uw wensen aansluiten.

Onze occasions

PEUGEOT PRIVATE LEASE

Met Peugeot Private Lease kunt u zorgeloos Peugeot rijden zonder eerst te hoeven investeren. Voor een voordelig en vast maandbedrag heeft u de keuze uit alle modellen die Peugeot te bieden heeft. U hoeft geen aanbetaling te doen en het maandbedrag is inclusief allrisk verzekering, pechhulp, motorrijtuigenbelasting, reparatie én onderhoud. Het enige wat u zelf nog hoeft te betalen, is de brandstof of het opladen van uw elektrische auto.

Offerte opvragen

Contact opnemen?

Een persoonlijke afspraak werkt een stuk plezieriger en wij helpen u dan ook graag op weg. Tijdens dit gesprek kunnen wij u alles uitleggen en uw vragen beantwoorden. Aarzel niet om te bellen of om het contactformulier in te vullen! Tot snel bij ons in de showroom!

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden