Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en informatie over de nieuwste modellen van Peugeot.

De nieuwe Peugeot 408, een dynamische fastback die verrast vanuit elke hoek.

Heet van de pers! De prijs van de Peugeot 408 GT Plug-In Hybrid 225 First Edition is bekend gemaakt: de consumentenprijs komt uit op € 51.260,=. In private lease komt de auto op € 759,= per maand (5 jaar/10.000 km per jaar). Deze uitvoering is in het eerste kwartaal van 2023 leverbaar en nu reeds te bestellen! Dat kan via ons of via onderstaande knop KMI (keep me informed)

Met de nieuwe 408 demonstreert PEUGEOT zijn creativiteit door een nieuw fastback-silhouet aan te bieden aan de bovenkant van het C-segment. De PEUGEOT 408 is verrassend doordat hij anders is; deze PEUGEOT uit een nieuw tijdperk biedt een katachtige pose en een unieke verschijning. De excellente engineering is gericht op efficiëntie en intelligente elektrificatie, terwijl de zintuigen worden geprikkeld door de nieuwste, op rijplezier en intuïtief gebruik gerichte technologie.

KMI via Peugeot Virtuele showroom

IN 2023: de 308 volledig elektrisch!

NIEUWE PEUGEOT E-308 EN E-308 SW IN AANTOCHT

Naast de benzine en plug-in hybride gaat Peugeot vanaf medio 2023 de Peugeot 308 in een volledig elektrische uitvoering op de markt brengen. Daarmee is Peugeot de eerste Europese autofabrikant die met een 100% elektrische stationwagen op de markt komt. Verder zal de auto zijn voorzien van een volledig nieuw ontwikkelde elektromotor met 115 kW (156 pk) en een vernieuwd batterijpakket met een nieuwe chemische samenstelling. Zonder al te technisch te worden: door de efficiëntere batterijtechniek in combinatie met de vernieuwde motortechniek is het belangrijkste voordeel een grotere actieradius tot 400 km (WLTP)! Dat is voor 100% elektrische auto's in het C-segment (waar de 308 SW thuishoort) een toonaangevend kilometrage.

Nu alvast kennis maken met de Peugeot 308 kan natuurlijk al. Vul het contactformulier in onder vermelding van e-308 en we zullen u dan op de hoogte brengen zodra we meer informatie over de volledig elektrische 308 hebben.

Nieuwe Peugeot 9x8 hypercar – ontworpen om te racen

PEUGEOT heeft het prototype van de Hypercar 9X8 onthuld, een geheel nieuwe generatie wedstrijdauto, die in 2022 heeft gedebuteerd in het FIA World Endurance Championship (WEC). Hyper-efficiënt, aangedreven door een hybride motor en uitgerust met vierwielaandrijving, maakt de PEUGEOT 9X8 deel uit van de Neo-Performance-strategie ontwikkeld door PEUGEOT, die erop gericht is om meer deugdzame en verantwoorde prestaties te bieden, zowel bij productievoertuigen als bij concurrenten. Een ongekende convergentie van het werk van het PEUGEOT Sport-engineeringteam en het PEUGEOT Design-team werd geïmplementeerd om de 9X8 te laten ontstaan.

Ontdek de Hypercar 9X8

Contact opnemen?

Meer weten over het laatste nieuws bij Peugeot? Stuur uw bericht per mail of vul het contactformulier in zodat wij u kunnen benaderen.

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden