Het laatste nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en informatie over de nieuwste modellen van Peugeot.

De eerste beelden van de nieuwe 3008!

Spectaculaire foto's van de nieuwe Peugeot 3008! In 2016 was iedereen al laaiend enthousiast over de vormgeving, de nieuwste techniek en het infotainment in het interieur van de Peugeot 3008, maar nu is deze vernieuwing minstens zo revolutionair. Wat te denken van een volledig elektrische uitvoering met 525 of 700 km actieradius (volgens WLTP). Ook het interieur is zodanig vernieuwd dat veel nieuwe auto's ineens ouderwets overkomen. In november worden de prijzen bekend en is de auto direct te bestellen. De introductie staat gepland medio 1e kwartaal 2024.

The future becomes reality!

Ontdek de nieuwe Peugeot 3008

De nieuwe Peugeot 2008

Nieuw design en verbeterde elektrische prestaties met een actieradius tot 406 kilometer voor de karaktervolle, speelse SUV! Stijl heeft altijd de kern van het succes gevormd voor de 2008. Bij de nieuwe 2008 is het designteam erin geslaagd om zijn karakter te versterken. Dat komt door een gewijzigde voorzijde met in de grille prominent het nieuwe Peugeot-embleem. Het front oogt breder en de grille heeft een rooster met een specifiek zijwaarts gericht patroon dat aansluit op de nieuwe lichtsignatuur! Voorzien van de nieuwste systemen en de laatste technische noviteiten is dit weer een sterk nummer voor Peugeot.

Ontdek de nieuwe 2008 Ontdek de e-2008 First Edition

DE PEUGEOT 9X8 VAN LEGO® TECHNIC™

Na de onthulling van de 9X8 hypercar vorig jaar ging Team Peugeot TotalEnergies een nieuwe technische uitdaging aan: het namaken van de nieuwe hybride hypercar met LEGO® Technic™. Liefhebbers van autosport en LEGO kunnen hun hart ophalen met de LEGO® Technic™ PEUGEOT 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar. Binnenkort is deze Lego-set voor grote mannen (jongens?) te koop voor € 199,99! Die moet je toch hebben!

De nieuwe Peugeot 408, een dynamische fastback die verrast vanuit elke hoek.

De nieuwe Peugeot 408 is bij ons gearriveerd! Kom de auto snel in het echt bewonderen en laat u overtuigen van dit sterke nummer.

Met de nieuwe 408 demonstreert PEUGEOT zijn creativiteit door een nieuw fastback-silhouet aan te bieden aan de bovenkant van het C-segment. De PEUGEOT 408 is verrassend doordat hij anders is; deze PEUGEOT uit een nieuw tijdperk biedt een katachtige pose en een unieke verschijning. De excellente engineering is gericht op efficiëntie en intelligente elektrificatie, terwijl de zintuigen worden geprikkeld door de nieuwste, op rijplezier en intuïtief gebruik gerichte technologie.

Prijslijst Virtuele showroom

IN 2023: de 308 volledig elektrisch!

NIEUWE PEUGEOT E-308 EN E-308 SW IN AANTOCHT

Naast de benzine en plug-in hybride gaat Peugeot vanaf medio 2023 de Peugeot 308 in een volledig elektrische uitvoering op de markt brengen. Daarmee is Peugeot de eerste Europese autofabrikant die met een 100% elektrische stationwagen op de markt komt. Verder zal de auto zijn voorzien van een volledig nieuw ontwikkelde elektromotor met 115 kW (156 pk) en een vernieuwd batterijpakket met een nieuwe chemische samenstelling. Zonder al te technisch te worden: door de efficiëntere batterijtechniek in combinatie met de vernieuwde motortechniek is het belangrijkste voordeel een grotere actieradius tot 400 km (WLTP)! Dat is voor 100% elektrische auto's in het C-segment (waar de 308 SW thuishoort) een toonaangevend kilometrage.

Nu alvast kennis maken met de Peugeot 308 kan natuurlijk al. Vul het contactformulier in onder vermelding van e-308 en we zullen u dan op de hoogte brengen zodra we meer informatie over de volledig elektrische 308 hebben.

Nieuwe Peugeot 9x8 hypercar – ontworpen om te racen

PEUGEOT heeft het prototype van de Hypercar 9X8 onthuld, een geheel nieuwe generatie wedstrijdauto, die in 2022 heeft gedebuteerd in het FIA World Endurance Championship (WEC). Hyper-efficiënt, aangedreven door een hybride motor en uitgerust met vierwielaandrijving, maakt de PEUGEOT 9X8 deel uit van de Neo-Performance-strategie ontwikkeld door PEUGEOT, die erop gericht is om meer deugdzame en verantwoorde prestaties te bieden, zowel bij productievoertuigen als bij concurrenten. Een ongekende convergentie van het werk van het PEUGEOT Sport-engineeringteam en het PEUGEOT Design-team werd geïmplementeerd om de 9X8 te laten ontstaan.

Ontdek de Hypercar 9X8

NIEUWE PEUGEOT 508: AANTREKKINGSKRACHT HEEFT EEN NIEUW GEZICHT

Met de nieuwe 508, verkrijgbaar als sedan, SW en PEUGEOT SPORT ENGINEERED, presenteert PEUGEOT het nieuwe design voor zijn topmodellen. De excellente engineering is gericht op efficiëntie en intelligente elektrificatie, terwijl de zintuigen worden geprikkeld en gestreeld door de nieuwste, op rijplezier en intuïtief gebruik gerichte technologie.

De PEUGEOT 508 valt in de eerste plaats op door zijn nieuwe, dynamische voorzijde. De lijnen van de carrosserie zijn scherp, de grille heeft dezelfde kleur als het koetswerk en is met het nieuwe PEUGEOT-embleem met de leeuwenkop beeldbepalend voor de voorzijde. Met de kenmerkende klauwachtige lichtsignatuur aan de voorzijde en voor de LED-achterlichten past de 508 perfect in de PEUGEOT-familie.

De prijzen zijn bekend, dus informeer snel en vraag uw offerte aan!

Ontdek de nieuwe Peugeot 508

Contact opnemen?

Meer weten over het laatste nieuws bij Peugeot? Stuur uw bericht per mail of vul het contactformulier in zodat wij u kunnen benaderen.

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden