PEUGEOT 3008: DE STIJLVOLLE SUV VAN PEUGEOT

Ontdek de PEUGEOT 3008 SUV en zijn unieke, revolutionaire stijl. Zijn sterke lijnen verenigen kracht en elegantie, dynamiek en comfort. De ongeëvenaarde PEUGEOT i-Cockpit® en de reeks innovatieve technologieën aan boord zijn ontworpen om jouw welzijn en veiligheid te verbeteren. Dankzij de efficiënte PLUG-IN HYBRID-, BENZINE- EN DIESEL-motoren, is er voor jou altijd een passende oplossing, die garant staat voor een ongekende rijervaring.

Proefrit aanvragen

DE 3008, RAFFINEMENT EN DYNAMIEK

Het exterieurdesign van de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV weerspiegelt zijn assertieve karakter in een combinatie van kracht en raffinement. Zijn vernieuwende uitstraling geeft hem een sterke personaliteit. Een nieuw SUV-tijdperk breekt aan.

STEL ZELF UW AUTO SAMEN

Via de site van onze importeur kunt uw zelf uw configuratie maken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de laatste prijzen en de juiste specificaties. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u middels onderstaande contactformulier altijd uw vraag bij ons stellen. Aan de hand van de digitale prijslijst kunt u zelf vast de belangrijkste gegevens en specificaties opzoeken.

Stel samen Digitale prijslijst

Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom en voor het maken van een passende offerte bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het maken van een proefrit is ons verkoopteam u van dienst!

De Peugeot 3008 SUV

Prijs vanaf € 38.650,=

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden