Electric days

Elektrische auto's komen steeds meer in het straatbeeld terug. Niet zo gek als je de voordelen van elektrisch rijden hebt ondervonden. Maak snel een afspraak voor een proefrit of een offerte!

IN 2023: DE 308 VOLLEDIG ELEKTRISCH!

NIEUWE PEUGEOT E-308 EN E-308 SW IN AANTOCHT

Naast de benzine en plug-in hybride gaat Peugeot vanaf medio 2023 de Peugeot 308 in een volledig elektrische uitvoering op de markt brengen. Daarmee is Peugeot de eerste Europese autofabrikant die met een 100% elektrische stationwagen op de markt komt. Verder zal de auto zijn voorzien van een volledig nieuw ontwikkelde elektromotor met 115 kW (156 pk) en een vernieuwd batterijpakket met een nieuwe chemische samenstelling. Zonder al te technisch te worden: door de efficiëntere batterijtechniek in combinatie met de vernieuwde motortechniek is het belangrijkste voordeel een grotere actieradius tot 400 km (WLTP)! Dat is voor 100% elektrische auto's in het C-segment (waar de 308 SW thuishoort) een toonaangevend kilometrage.

Elektrisch rijden bij dagelijks gebruik

Er is veel over elektrische auto's te vertellen. Voor veel mensen is het nieuw en dus nog onbekend. Vraag maar eens naar de "5 nullen" van het elektrisch rijden"!

Meer informatie op de site van Peugeot

PLUG-IN HYBRIDE TECHNOLOGIE

Met het assortiment plug-in hybride voertuigen van PEUGEOT kan je zowel korte als lange afstanden afleggen. PEUGEOT levert de plug-in hybride in de 308 berline en SW, de 3008 SUV en de 508 berline en SW. Door de slimme plaatsing van accu's gaat dit niet ten koste van de binnenruimte.

Ontdek de modellen

Wat is in werkelijkheid de actieradius...

Het rijbereik van een elektrische auto is voor veel mensen even wennen. Met kreten zoals "tot 356 km WLTP" kom je niet zo ver. Een goed advies zonder (te) mooie beloftes, is wel zo eerlijk. Op de internetsite van Peugeot Nederland vindt u een handige calculator die helpt om voor de diverse elektrische modellen een reële afstand te berekenen bij wisselende snelheden, omstandigheben en gebruik.

Actieradius berekenen