Electric days

Elektrische auto's komen steeds meer in het straatbeeld terug. Niet zo gek als je de voordelen van elektrisch rijden hebt ondervonden. Maak snel een afspraak voor een proefrit of een offerte!

Overheidssubsidie op elektrische auto's

Vanaf 2 januari 2023 is voor particulieren de nieuwe subsiediepot van de Rijksoverheid ter stimulering van de aanschaf van een elektrische personenauto weer beschikbaar. In 2023 krijgt u wanneer u de auto koopt € 2.950,= terug en bij private lease de eerste 48 maanden €  61,46 per maand retour. Er zitten een aantal voorwaarden aan, maar daarover vertellen wij u graag meer. Let wel dat deze pot niet oneindig is en het dus zaak is er snel bij te zijn. Via Peugeot Private Lease is het nu al mogelijk de aanvraag in gang te zetten zodat de auto op voorhand besteld kan worden en de levertijd niet onnodig oploopt.

Maak dus snel een afspraak!

Afspraak maken

IN 2023: DE 308 VOLLEDIG ELEKTRISCH!

Prijzen bekend van de nieuwe Peugeot e-308.

Naast de benzine en plug-in hybride is de Peugeot 308 inmiddels als volledig elektrische uitvoering te bestellen. Met de 308 SW is Peugeot zlefs de eerste Europese autofabrikant die met een 100% elektrische stationwagen op de markt komt. Verder is de auto zijn voorzien van een volledig nieuw ontwikkelde elektromotor met 115 kW (156 pk) en een vernieuwd batterijpakket met een nieuwe chemische samenstelling. Zonder al te technisch te worden: door de efficiëntere batterijtechniek in combinatie met de vernieuwde motortechniek is het belangrijkste voordeel een grotere actieradius tot 400 km (WLTP)! Dat is voor 100% elektrische auto's in het C-segment (waar de 308 SW thuishoort) een toonaangevend kilometrage.

Nu te bestellen de 308 Allure 5-drs.

Prijs  € 44.415,=

Elektrisch rijden bij dagelijks gebruik

Er is veel over elektrische auto's te vertellen. Voor veel mensen is het nieuw en dus nog onbekend. Vraag maar eens naar de "5 nullen" van het elektrisch rijden"!

Meer informatie op de site van Peugeot

PLUG-IN HYBRIDE TECHNOLOGIE

Met het assortiment plug-in hybride voertuigen van PEUGEOT kan je zowel korte als lange afstanden afleggen. PEUGEOT levert de plug-in hybride in de 308 berline en SW, de 3008 SUV en de 508 berline en SW. Door de slimme plaatsing van accu's gaat dit niet ten koste van de binnenruimte.

Ontdek de modellen

Wat is in werkelijkheid de actieradius...

Het rijbereik van een elektrische auto is voor veel mensen even wennen. Met kreten zoals "tot 356 km WLTP" kom je niet zo ver. Een goed advies zonder (te) mooie beloftes, is wel zo eerlijk. Op de internetsite van Peugeot Nederland vindt u een handige calculator die helpt om voor de diverse elektrische modellen een reële afstand te berekenen bij wisselende snelheden, omstandigheben en gebruik.

Actieradius berekenen