2008: de sportieve SUV

De nieuwe Peugeot 2008: De karaktervolle en speelse SUV voorzien van een nieuw design en verbeterde elektrische prestaties op de e-2008 met een actieradius tot 406 km! Met bijna 700.000 geproduceerde eenheden heeft de Peugeot 2008 sinds zijn lancering in 2019 altijd een plekje gehad in de top drie best verkochte modellen in het B-SUV-segment in Europa, met zelfs een eerste plaats in 2021. Nu is de tijd voor de laatste vernieuwingen en verbeteringen. Laat u verrassen!

Proefrit aanvragen

EEN UNIEKE VORMGEVING

Achter het vloeiende en robuste silhouet en de grote bodemvrijheid van de PEUGEOT 2008 schuilt meesterlijke kracht en ruimte. Het gefacetteerde profiel, de sterke lijnen en flanken met als diamant geslepen vlakken  creëren samen een scherpe en dynamische stijl

Stel zelf samen Digitale prijslijst

KRACHTIG LIJNENSPEL

Ontdek de PEUGEOT e-2008; de volledig elektrische, compacte SUV. Geniet van de onverwachte sensaties van elektrisch rijden vanuit een geruisloos en comfortabel interieur.

Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom en voor het maken van een passende offerte bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het maken van een proefrit is ons verkoopteam u van dienst!

De Peugeot 2008

V.a. € 30.900,= excl. bijkomende kosten

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden