PEUGEOT 5008: DE STIJLVOLLE SUV VAN PEUGEOT

Stap in om dit nieuwe uitstralingsniveau te ervaren: modern, gedurfd en ruimtelijk. Met een sportieve look en een onverwachte soepelheid voor een 7-zits SUV, vernieuwt de nieuwe PEUGEOT 5008 de moderniteit van zijn silhouet en staat hij symbool voor het design van de toekomst.

Proefrit aanvragen

NIEUWE PEUGEOT 5008 SUV: DE SUV MET 7 ZITPLAATSEN

De nieuwe 7-zits PEUGEOT 5008 SUV vernieuwt zijn moderne karakter met elegantie en volwassenheid tot de perfecte balans tussen kracht en verfijning. De voorzijde is perfect geïntegreerd, krachtig, maar verfijnd en onderscheidend.

STEL ZELF UW AUTO SAMEN

Via de site van onze importeur kunt uw zelf uw configuratie maken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de laatste prijzen en de juiste specificaties. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u middels onderstaande contactformulier altijd uw vraag bij ons stellen. Aan de hand van de digitale prijslijst kunt u zelf vast de belangrijkste gegevens en specificaties opzoeken.

Stel samen Digitale prijslijst

Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom en voor het maken van een passende offerte bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het maken van een proefrit is ons verkoopteam u van dienst!

De Peugeot 5008 SUV

V.a. € 43.550,= excl. bijkomende kosten

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden