DE NIEUWE PEUGEOT 308

Maak kennis met de nieuwe Peugeot 308 en laat je verleiden door zijn exclusieve karakter en dynamiek. Met het nieuwe PEUGEOT-logo centraal op de verticaal geplaatste grille, heeft de nieuwe Peugeot 308 SW een krachtige uitstraling die versterkt wordt door de lange motorkap en ver naar achteren geplaatste voorruit. Zijn gedurfde proporties, expressieve stijl en strakke en aantrekkelijke design geven hem een sterke, onderscheidende persoonlijkheid. Deze auto voldoet aan geen enkel cliché en weet toch praktische inzetbaarheid te combineren met flexibiliteit.

Proefrit aanvragen

GEDURFDE PROPORTIES

De PEUGEOT 308 straalt dynamiek uit vanuit elke hoek. De strakke lijnen met gedurfde proporties onderstrepen een krachtige persoonlijkheid.

Kopen? Of toch Private lease...

Zelf de auto kopen? Of toch liever niet investeren en dan met de zekerheid van private lease? Bereken alvast het leasetarief op de site van Peugeot Lease. Aan de hand van de digitale prijslijst kunt u natuurlijk voor uzelf een berekening gaan maken! 

Hulp nodig? Vul het contactformulier in en maak een afspraak met ons!.

Bereken uw leasetarief Digitale prijslijst

HET NIEUWE GEZICHT VAN PEUGEOT

Op het nieuwe, in zwart en zilver uitgevoerde embleem prijkt de charismatische kop van de leeuw van Peugeot. Het verbeeldt het streven naar kwaliteit, tijdloos design en trouw aan een 210-jarige traditie van inventiviteit.

Fraai profiel, veel inhoud

Het sportieve en pure profiel van de Peugeot 308 SW kenmerkt zich door een aerodynamische lijn en een gespierde achterzijde waarin een riante bagageruimte schuilgaat.

INTENSE SW, INFLUENCED BY NO-ONE

Het pure silhouet van deze ruime stationwagon wordt gekenmerkt door sportieve katachtige lijnen. Verchroomde accenten, slanke koplampen en het nieuwe embleem met de leeuw van het merk onderstrepen zijn dynamische karakter.

Sublieme vormgeving gecombineerd met Hybride techniek

De 308 straalt dynamiek uit vanuit elke hoek en de strakke lijnen met gedurfde proporties onderstrepen een krachtige persoonlijkheid. Ontdek een nieuwe vorm van rijplezier met de plug-in hybride aandrijflijnen. Laat u inspireren door deze beelden en klik op de video hieronder. Of stel zelf de Peugeot 308 samen op bais van uw eigen wensen.

Video Stel samen

Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom en voor het maken van een passende offerte bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het maken van een proefrit is ons verkoopteam u van dienst!

De Peugeot 308

V.a. € 31.380,= excl. bijkomende kosten

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden