Over Profile Montfoort

Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden of een APK keuring, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je graag een ​afspraak​ maken bij Profile Montfoort ​? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder! Profile Montfoort ​staat graag voor je klaar.

8 VOORDELEN VAN WINTERBANDEN

  • Rij veilig bij elk weertype onder de 7°C.

  • De veiligste keuze van oktober tot en met maart.

  • Kortere remweg, dus minder kans op ongelukken.

  • Betere wegligging door de zachtere rubbersamenstelling.

  • Meer grip op de weg door de lamellen in het profiel.

  • Niet gelijk sneeuwkettingen nodig in wintersportgebieden.

  • Je kan in de winter gewoon naar o.a. Duitsland, Luxemburg, Oostenrijk en Zwitserland want daar zijn winterbanden verplicht in de wintermaanden.

  • Je komt makkelijker weg vanuit stilstand en dus minder slijtage van de banden

Kijk naar de mogelijkheden en de prijs

Zorgeloos elektrisch rijden met Profile!

Profile: Home of EV!

Elektrische mobiliteit groeit fors. Bijna alle merken hebben inmiddels elektrisch aangedreven auto’s in hun gamma. Daarnaast zijn er nieuwe merken bijgekomen dat uitsluitend elektrisch aangedreven auto’s levert.

Rij direct met je elektrische auto naar Profile. Het adres voor reparatie, onderhoud en banden voor je hybride of volledig elektrische auto. Onze monteurs hebben ruime ervaring met de elektrische systemen van alle merken. We staan klaar om je snel en vakkundig te helpen. Maak nu een afspraak op onze site!

Afspraak maken

Uitlijnen en balanceren. Minder trilling en brandstof besparen

Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Na uitlijnen is je auto beter bestuurbaar en je bespaart op extra brandstofkosten. Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort. Het balanceren van uw auto is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Het betere wegcontact bevordert de veiligheid en levert een besparing in kosten. Mede omdat extra slijtage wordt voorkomen.

Afspraak maken

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig!

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen! Volg de link en klik op "afspraak maken"

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto, dus zorg dat je dit bij de hand hebt. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

Volg deze link