Over ons

Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden of een APK keuring, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je graag een ​afspraak​ maken bij Profile Montfoort ​? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder! Profile Montfoort ​staat graag voor je klaar.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig!

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen! Volg de link en klik op "afspraak maken"

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto, dus zorg dat je dit bij de hand hebt. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

Volg deze link

Uitlijnen en balanceren. Minder trilling en brandstof besparen

Een verkeerd uitgelijnde auto rijdt niet prettig, trekt scheef en leidt tot een te hoog brandstofverbruik en snelle bandenslijtage. Na uitlijnen is je auto beter bestuurbaar en je bespaart op extra brandstofkosten. Autobanden balanceren bevordert het rijcomfort. Het balanceren van uw auto is nodig als bij een bepaalde snelheid het stuur gaat trillen. Het betere wegcontact bevordert de veiligheid en levert een besparing in kosten. Mede omdat extra slijtage wordt voorkomen.

Afspraak maken