Over ons

In het kort de historie van Van Jaarsveld PGH: Gedurende ons 90-jarige bestaan zijn wij in staat om u de kwaliteit en service te bieden die u van een toonaangevende Peugeot dealer mag verwachten. Van Jaarsveld PGH staat voor u klaar met prachtige nieuwe Peugeots, aantrekkelijke occasions en de beste service.

AL 3 GENERATIES LANG

De historie van ons bedrijf begint 3 generaties terug. De familie Van Jaarsveld was in de jaren '30 al actief op automotive gebied. Inmiddels zijn we al tientallen jaren actief als officiële Peugeot dealer en heeft zoon Gerwin de dagelijkse leiding van vader Jos overgenomen. Om de historie van het merk Peugeot hoog te houden, hebben wij in ons bedrijf een aparte hoek met allerhande zaken die bij Peugeot horen. Denk hierbij aan gereedschappen, een grote verzameling koffiemolens, fietsen, een trapauto, Peugeot miniaturen, lectuur over Peugeot en daarnaast een paar klassiekers. Wist u dat Van Jaarsveld nog een splinternieuw exemplaar heeft staan van de zeer succesvolle en iconische Peugeot 205? Kortom, in ons bedrijf hebben we eigenlijk een klein museum en alleen dat is al een bezoek waard.

Tot snel in onze showroom!

WELKOM IN ONZE BLUE BOX

In onze showroom, de Peugeot Blue Box, bent u van harte welkom voor een professioneel advies voor aanschaf of onderhoud van uw Peugeot! Kunt u niet wachten? Start dan digitaal uw zoektocht!

Bezoek hier de digitale schowroom

ZORGELOOS RIJDEN MET PRIVATE LEASE

Wat dacht u van Private Lease? Hiermee hoeft u geen eigen geld aan te spreken, maar rijdt u toch in een nieuwe auto. Daarnaast zijn alle risico's voor onderhoud en restwaarde ook nog eens gedekt. Hoe mooi wilt u het hebben?

Meer over private lease

LAAT U VERLEIDEN IN ONZE SHOWROOM

In onze showroom hebben we altijd een ruime keuze nieuwe Peugeot modellen staan. Met een grote diversiteit aan uitvoeringen en kleuren is er voor iedere klant altijd iets passends te vinden!

Onze modellen

DE LAATSTE NIEUWTJES

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen bij Van Jaarsveld PGH? Volg ons op Linkedin!

Volg ons op linkedin

MAAK EEN AFSPRAAK!

Voor een bezoek aan onze showroom en voor het maken van een passende offerte bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het maken van een proefrit is ons verkoopteam u van dienst!

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden