208: de compacte 5-Deurs

De 208, een iconisch model in het aanbod van Peugeot, was in 2022 de meest verkochte auto in Europa en in Nederland. Nu krijgt de Peugeot 208 een nieuwe dimensie in de vorm van een uitgebreide update. De 208 is nu nog verleidelijker dankzij de volledig elektrische versie met een actieradius van 400 kilometer, een aangescherpt design, innovatieve technologie en meer rijplezier in combinatie met nieuwe aandrijflijnen.

Maak een afspraak

PEUGEOT 208, EEN ONWEERSTAANBAAR DESIGN

De Peugeot 208 onderscheidt zich door zijn sportieve design en stoere voorkomen- een onweerstaanbare combinatie. Een compacte auto met volwassen prestaties.

De Peugeot e-208 is de belichaming van de energietransitie bij PEUGEOT, en is daarom naast zuinig vooral ook stijlvol. Met de laatste wijzigingen is er naast de inmiddels vertrouwde 100 kW (136 pk) versie met 362 km actieradius nu ook een versie met 115 kW (156 pk) en 400+ km actieradius!

Stel zelf samen Digitale prijslijst

ACTIERADIUS E-208

Het rijbereik van een elektrische auto is voor veel mensen even wennen. Met kreten zoals "meer dan 400 km WLTP" kom je niet zo ver. Een goed advies zonder (te) mooie beloftes, is wel zo eerlijk. Op de internetsite van Peugeot Nederland vindt u een handige calculator die helpt om een reële afstand te berekenen bij wisselende snelheden, omstandigheben en gebruik.

Bereken actieradius

SPORTIEF EN UITDAGEND DESIGN

De 208 heeft met zijn lage atletische silhouet, lange motorkap en uitdagende welvingen een sterke persoonlijkheid. De expressieve voorzijde van de auto trekt de aandacht door een grote verchroomde grille, moderne en scherpgelijnde koplampen. Zo is hij altijd herkenbaar en blijft de auto nooit onopgemerkt!

Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom en voor het maken van een passende offerte bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het maken van een proefrit is ons verkoopteam u van dienst!

De Peugeot 208

V.a. € 23.980,= excl. bijkomende kosten

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden