Bedrijfsauto's

Ons gamma aan PEUGEOT bedrijfsauto's is speciaal ontworpen voor professionals en bedrijven. Het aanbod kan aan al uw behoeften voldoen op het gebied van het vervoeren van goederen of grote voorwerpen. Zo bieden wij u verschillende modellen moderne en modulaire bestelauto's aan. Deze zijn ontworpen met groot belang voor uw comfort, veiligheid en productiviteit.

De veelzijdige en handelbare Peugeot Partner

Met meer dan 20 jaar testen door professionals als basis, met een kwaliteit die een maatstaf is op de markt, biedt de nieuwste generatie PEUGEOT Partner met de PEUGEOT i-Cockpit® een ongeëvenaard niveau van comfort en gemak in het bedrijfswagensegment.

Vraag een offerte aan

e-Partner en e-Expert

De 100% elektrische e-Partner en e-Expert beschikken over een schat aan functies die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.

Ervaar zelf de rijbeleving van Peugeot.Momenteel krijgt u veel terug voor uw Peugeot. Bestel nu uw Peugeot e-Partner of e-Expert en profiteer van maximaal €5.000 subsidie in 2023.

Informatie over subsidie

De alleskunner, onze Peugeot Expert

De bestelauto die aan uw behhoeften voldoet.

Niet voor niets was de Peugeot expert de bestelauto van het jaar 2021. De auto biedt tot 1.400 kg laadvermogen en met de Expert Long-uitvoering bereikt u zelfs tot 6,6 m3 nuttige laadruimte. En hij is verkrijgbaar met een 100% elektromotor!

mijn bedrijfsauto samenstellen

Voor wie veel onderweg is...

Zowel op de grote weg als in het stadsverkeer is de Peugeot Expert de ideale werkbus! Een echte allemansvriend dus!

Een krachtige uitstraling

De Peugeot Expert is met zijn stoere grille en robuuste uitstraling een opvallende verschijning.

De nieuwe e-ervaring

De e-Expert is leverbaar met 50 kWh en 75 kWh accu! Goed voor een actieradius van 330 km (WLTP)

DE BOXER: DE MULTIFUNCTIONELE BESTELWAGEN VOOR PROFESSIONALS

Elk beroep heeft zijn eigen specifieke verwachtingen. Om aan de specifieke eisen van zijn klanten - professionals, eenmanszaken of wagenparkbeheerders - te voldoen, is de PEUGEOT Boxer beschikbaar in verschillende uitvoering om aan jouw behoefte te voldoen.

mijn bedrijfsauto samenstellen

Aan de hand van de prijslijst kunt u alvast op zoek gaan naar de meest geschikte bedrijfswagen. Diesel of toch elektrisch? En komt u er niet uit? Kom dan bij ons langs of reageer via het contactformulier en maak een afspraak zodat wij u verder kunnen helpen.

Contact opnemen?

Graag geven wij u een persoonlijk advies voor de aanschaf van een nieuwe auto. Ook kunt u een afspraak maken voor het maken van een proefrit.

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden