close

Peugeot Van Jaarsveld PGH

Contactgegevens

Adres Heeswijk 143 Postcode / Plaats 3417 GP MONTFOORT Telefoonnummer 0348 471226
Contact opnemen
Afspraak maken
Bekijk op kaart

Openingstijden Verkoop

Ma - Vr
08.00 - 18.00 uur
Zaterdag
09.00 - 16.00 uur
Zondag
Gesloten

Openingstijden Werkplaats

Ma - Vr
08.00 - 18.00 uur
Zaterdag
09.00 - 12.00 uur
Zondag
Gesloten

Bent u op zoek naar een Peugeot autogarage in de regio Zuid West Utrecht? Bij Van Jaarsveld PGH in Montfoort kunt u terecht voor alles wat met Peugeot te maken heeft:

 • Een nieuwe Peugeot
 • Peugeot occasions
 • Peugeot bedrijfsauto’s
 • Reparatie en onderhoud van uw Peugeot
 • Lease (private of zakelijk)
 • Schade en reparatie van uw Peugeot

Achtergrond Van Jaarsveld PGH

Met ons 85-jarige bestaan zijn wij in staat om u de kwaliteit en service te bieden die u van een toonaangevende Peugeot dealer mag verwachtn. Van Jaarsveld PGH staat voor u klaar met prachtige nieuwe Peugeots, aantrekkelijke occasions en de beste service.

Onderhoud, Reparatie en APK bij de Peugeot dealer

Regelmatig onderhoud is van groot belang voor uw Peugeot. Bij Van Jaarsveld PGH kunt u terecht voor betrouwbaar onderhoud uitgevoerd door kundige monteurs. Ook de jaarlijkse APK keuring kunt u bij ons laten doen. Tijdens de keuring wordt gecontroleerd of uw Peugeot voldoet aan de wettelijk gestelde veiligheids- en milieueisen. Op die manier weet u precies wat de staat van uw auto is. De APK is echter geen vervanging voor regelmatig onderhoud. Om te zorgen dat uw auto goed blijft functioneren, is het van belang om het voorgeschreven onderhoud op tijd uit te laten voeren. Afhankelijk van de kilometerstand en de leeftijd kan dit bijvoorbeeld gaan om het vervangen van olie en oliefilter of de distributieriem. U kunt precies zien wanneer uw auto aan onderhoud toe is met behulp van de door Peugeot voorgeschreven intervallen. Wanneer u dit onderhoud op tijd uit laat voeren, zal uw auto veel langer meegaan en zijn waarde behouden. Als Peugeot dealer voeren we deze werkzaamheden natuurlijk uit zoals het hoort: volgens het boekje.

Kennis, ervaring en het juiste gereedschap

Van Jaarsveld PGH beschikt over gekwalificeerde monteurs die continu worden bijgeschoold en op de hoogte zijn van de laatste technieken als het gaat om onderhoud en reparatie. Bovendien maken wij gebruik van originele Peugeot onderdelen en gereedschap zodat uw Peugeot de allerbeste zorg krijgt.

Peugeot Zekerheidsplan

Daarnaast heeft u bij Van Jaarsveld PGH de mogelijkheid om te kiezen voor het Peugeot Zekerheidsplan. Het Peugeot Zekerheidsplan is een verzekering waarmee u uw fabrieksgarantie kunt verlengen tot wel 5 jaar. Een Peugeot Erkend Reparateur verhelpt dan gratis en vakkundig alle elektrische, hydraulische of mechanische problemen die onder deze unieke dekking vallen. Dat Peugeot Assistance (optioneel met dekking in bijna heel Europa) ook onder het Peugeot Zekerheidsplan valt, geeft extra zekerheid.

Het Peugeot Zekerheidsplan naar wens uit te breiden met:

 • Voorgeschreven onderhoud
 • Vervanging van slijtagedelen
 • Een jaarlijkse aircocheck
 • Het Peugeot-bandencontract

Voordelen van Van Jaarsveld PGH?

 • Regulier onderhoud: vervangen van olie, oliefilter, remblokken, remschijven, bougies, luchtfilter, interieurfilter, accu, lampen, ruitenwissers, koelvloeistof, ruitenwisservloeistof, etc.
 • APK: Peugeot Groene Hart verzorgt tevens de jaarlijkse keuring
 • Diagnose: heeft uw Peugeot een storing? Van Jaarsveld PGH beschikt over de apparatuur om uw storing snel op te sporen en te verhelpen.
 • MyPeugeot Card: voor slechts € 49,- per jaar profiteert u van allerlei voordelen zoals pechhulp in Nederland, gratis APK, jaarlijkse winter- en vakantiechecks en het bijvullen van vloeistoffen. Voor € 15,- extra is dit lidmaatschap uit te breiden met Europese pechhulpdekking.
 • Aircoservice: ook airconditioning heeft onderhoud nodig. Met de aircocheck van Van Jaarsveld PGH weet u direct of uw airconditioning al gebaat is bij een onderhoudsbeurt.
 • Schade en reparatie: heeft uw Peugeot een schade? Dat is vervelend. Gelukkig lijkt het dankzij het professionele schadeherstel van Van Jaarsveld PGH binnen de kortste keren weer alsof uw Peugeot net van de band is gerold.
 • Banden: we hebben een ruime selectie zomer- en winterbanden (ook inclusief velgen).
 • Peugeot Assistance: het komt niet vaak voor, maar als u toch met pech komt te staan, is er Peugeot Assistance, de officiële pechhulpverlening van Peugeot die 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar staat. Desgewenst in heel Europa.

Wilt u meer weten over Van Jaarsveld PGH?

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Van Jaarsveld PGH? Neem direct contact op met één van onze medewerkers. Vanzelfsprekend kunt u ook online of telefonisch een afspraak maken. Het team van Van Jaarsveld PGH staat u graag te woord.