close

Peugeot onderhoudsbeurt

Bij Peugeot Groene Hart kunt u terecht voor alle vragen met betrekking tot een onderhoudsbeurt. Is uw Peugeot toe aan onderhoud? Wat houdt een onderhoudsbeurt precies in? Zijn er onderdelen die vervangen moeten worden? Wij voorzien u graag van alle informatie die u nodig heeft.

Transparant over onderhoud

De Peugeot-onderhoudsbeurt is ontworpen om uw Peugeot in optimale conditie te houden. Daarom wordt de beurt uitgevoerd door monteurs die zijn opgeleid door Automobiles Peugeot. Wij werken met vaste tarieven, zodat u vooraf precies weet wat de kosten van een onderhoudsbeurt zijn. Bij Peugeot Groene Hart heeft u nooit verrassingen achteraf.

Wanneer is onderhoud nodig?

In het onderhoudsboekje van uw Peugeot kunt u precies zien welke onderhoudsintervallen Peugeot heeft voorgeschreven voor bepaalde vormen van onderhoud. Sommige onderdelen gaan nu eenmaal langer mee dan andere, daarom is het handig om af te kunnen gaan op dit schema en het advies van uw Peugeotmonteurs.

Wat doen we bij een onderhoudsbeurt?

Een Peugeot-onderhoudsbeurt bestaat uit een basisbeurt die bij alle auto’s wordt uitgevoerd, waaronder een complete inspectie, het verversen van de motorolie en het vervangen van het oliefilter. Naast deze basisbeurt kunnen ook aanvullende werkzaamheden noodzakelijk zijn. Dit is afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van uw auto. Hierbij kunt u denken aan het vervangen van het lucht- en interieurfilter, het vernieuwen van de bougies en het verversen van koel- en remvloeistof. Om onderhoud zo inzichtelijk mogelijk te makken, heeft Peugeot een complete en overzichtelijke checklist samengesteld waarin duidelijk wordt aangegeven wat u van een onderhoudsbeurt kunt verwachten. [U kunt hier de checklist raadplegen].

Origineel of Economy?

Het is altijd fijn om opties te hebben. Daarom hebben we, speciaal voor klanten met een Peugeot van 5 jaar of ouder, de Basisbeurt Economy ontwikkeld. Hiermee biedt Peugeot Groene Hart een alternatief met kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Vanzelfsprekend voldoen deze onderdelen ook aan alle eisen op het gebied van veiligheid en milieu.

Meer weten of direct een afspraak inplannen?

Wilt u meer weten over het onderhoud van uw Peugeot of direct een afspraak inplannen? U kunt direct contact opnemen met één van onze medewerkers voor meer informatie.

Plan hier uw werkplaatsafspraak

Klantenservice


Onze klantenservice is van maandag t/m zaterdag tussen 9:00 & 17:00 geopend.
Telefoonnummers vestigingen
Algemene e-mailadres:
info@vanjaarsveldpgh.nl
 
Afspraak maken