De nieuwe 308 SW

Met het nieuwe PEUGEOT-logo centraal op de verticaal geplaatste grille, heeft de nieuwe Peugeot 308 SW een krachtige uitstraling die versterkt wordt door de lange motorkap en ver naar achteren geplaatste voorruit. Zijn gedurfde proporties, expressieve stijl en strakke en aantrekkelijke design geven hem een sterke, onderscheidende persoonlijkheid. Deze auto voldoet aan geen enkel cliché en weet toch praktische inzetbaarheid te combineren met flexibiliteit.

Proefrit aanvragen

HET NIEUWE GEZICHT VAN PEUGEOT

Op het nieuwe, in zwart en zilver uitgevoerde embleem prijkt de charismatische kop van de leeuw van Peugeot. Het verbeeldt het streven naar kwaliteit, tijdloos design en trouw aan een 210-jarige traditie van inventiviteit.

FRAAI PROFIEL, VEEL INHOUD

Het sportieve en pure profiel van de Peugeot 308 SW kenmerkt zich door een aerodynamische lijn en een gespierde achterzijde waarin een riante bagageruimte schuilgaat.

INTENSE SW, INFLUENCED BY NO-ONE

Het pure silhouet van deze ruime stationwagon wordt gekenmerkt door sportieve katachtige lijnen. Verchroomde accenten, slanke koplampen en het nieuwe embleem met de leeuw van het merk onderstrepen zijn dynamische karakter.

Maak een afspraak!

Voor een bezoek aan onze showroom en voor het maken van een passende offerte bent u van harte welkom in onze showroom. Ook voor het maken van een proefrit is ons verkoopteam u van dienst!

De Peugeot 308 SW

Van € 30.550,=

Ik wil een afspraak maken
Ik heb een vraag
Algemene voorwaarden